Bike&Co zet de schouders mee onder Woensdag Fietsdag

Teaser Woendag Fietsdag
Woensdagfietsdag.be wil Vlaanderen op de fiets krijgen. Of toch minstens één dag per week. Omdat de auto nemen vaak een gewoonte is. En omdat alle excuses goed zijn om toch maar niet te fietsen. Te nat, te koud, te moeilijk … Menselijk? Oh ja. Wenselijk? Iets minder. Want de files worden er niet minder op. En de lucht niet gezonder.

Woensdagfietsdag.be wil mensen aan het trappen krijgen. Met een wervende campagne ‘Woensdag Fietsdag. Go with the Velo!’, en een oproep om zich in te schrijven op woensdagfietsdag.be, het grootste fietspeloton van Vlaanderen. Daar kunnen fietsers digitale badges verzamelen, tips uitwisselen en prijzen winnen. Ze kunnen er ook supporteren voor één van de vijf mascottes: vijf herkenbare fietserstypes, elk met hun eigen redenen om wat vaker de fiets te nemen. Vijf bekende ambassadeurs trappen de campagne op gang en trekken de supportersploeg van hún mascotte. Via de hashtag #GoWithTheVelo kunnen fietsers hun fietsexploten delen met Vlaanderen. Alle remmen los!

Woensdag Fietsdag is een campagne van Cera en KBC, in samenwerking met Mobiel 21 en vele andere partners. Alle informatie over de campagne is te vinden op woensdagfietsdag.be