Onderhoud en herstel van bedrijfsfietsen

Onderhoud en herstel

Onze fietsen zijn samengesteld uit kwaliteitsvolle materialen en onderdelen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de fietsen geen zorg vragen. Op een goed onderhouden fiets is het aangenaam rijden. Dit zal uw werknemers extra stimuleren om veel te fietsen.

Preventief onderhoud

Een eerste onderhoud van de fiets wordt ongeveer 3 maanden na ingebruikname uitgevoerd. Kabels en ketting  worden aangespannen, spaken worden aangedraaid, de banden, remmen en versnellingen worden nagekeken ... Daarna worden de fietsen halfjaarlijks preventief onderhouden. Daarvoor komen op afspraak ter plaatse bij u op de vestiging met een mobiele werkplaats.

Herstelling

In de prijs van ons onderhoudscontract zitten ook de noodzakelijke herstellingen inbegrepen. Het is belangrijk dat er niet verder gereden wordt met een fiets die hersteld moet worden om verdere slijtage te vermijden. Indien mogelijk wordt de fiets ter plaatse op uw vestiging hersteld. Kan dit niet, omwille van de complexiteit of ontbrekende vervangstukken, dan nemen we de fiets mee naar het herstelatelier en zorgen we voor een vervangfiets van hetzelfde type.
Om uw werknemers met een gerust hart de baan op te sturen, raden we aan om pechverhelping in uw servicepakket op te nemen. Vanaf 1 kilometer van hun woonst, kunnen werknemers een beroep doen op onze pechdienst. Deze staat 7 dagen op 7, 24 op 24 uur ter beschikking.  Lees meer …